Colofon

De Allesredactie:

Elise Vermeeren Elise is de hoofdredactrice van Alles. Leest onder meer NRC Next en de Happinez. Verder leest ze graag boeken die iets met spiritualiteit te maken hebben. Tegelijkertijd ziet ze zichzelf als jong, modern en vooruitstrevend. Geen spiritualiteit vanwege de dogma’s, maar omdat het leuk is.

Randomly: “De druk is nu natuurlijk enorm, dat begrijp je”

Linda Gouman Minder spiritueel is Linda, de beeldredacteur. Zij maakt foto’s, maar leest ook graag literatuur. Favoriete schrijvers: Esther Verhoef en Arthur Japin. Doordat ze zowel beeldend als literair is een ideale combinatie voor Alles.

Melissa van de Kolk Niemand weet meer van mode dan Melissa. Naaimachines, snuisterijen, stoffen, Alles. Ook de nieuwste trends gaan niet aan haar zicht voorbij. Verder hebben boeken en muziek de interesse van Melissa.

Marijn Bouw Marijn heeft een mening. Maar hij heeft liever dat eerst anderen hun mening geven. Heel makkelijk in de redactie, hij zegt nooit nee. Marijn gaat naar de evenementen toe, en geeft dan uiteindelijk zijn mening.

Evert te Winkel Geen verstand ervan hebben, maar het toch doen. Iemand moet de webredactie doen, en dat is Evert. Verder is hij geïnteresseerd in de filosofie, in het bijzonder die van de middeleeuwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s